ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Σχεδιάζετε το επόμενο ταξίδι σας στην Αθήνα και μια από τις πιο μεγάλες σας αγωνίες είναι
να καταφέρετε στις μέρες της απόδρασής σας να δείτε όλα τα σημαντικά αξιοθέατα της πόλης.
Υπάρχουν, όμως, κάποια μυστικά που δεν τα γράφουν οι τουριστικοί οδηγοί και αξίζει να γνωρίζετε!

αθηνα αξιοθεατα - Kimon Hotel
αθηνα αξιοθεατα - Kimon Hotel
αθηνα αξιοθεατα - Kimon Hotel
αθηνα αξιοθεατα - Kimon Hotel

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ

10 λεπτά με τα πόδια από την Πλατεία Συντάγματος (Βουλή, Εθνικός Κήπος).

Πολύ κοντά με τα πόδια από την Ερμού με τα καταστήματα και την Υπαίθρια Αγορά.

Πολύ κοντά από την Πλάκα, την Πλατεία του Ψυρρή & από το Εθνικό Μουσείο.

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

Η Αθήνα είναι μια συναρπαστική πόλη, που κάθε χρόνο την επισκέπτονται χιλιάδες άνθρωποι από κάθε γωνιά της γης. Με το αυτοκίνητό σας, θα δείτε αρχαιολογικά αξιοθέατα, παλιές γραφικές γειτονιές, πλούσια προάστια & απέραντες παραλίες. Σ’ αυτή τη σελίδα, σας προσφέρουμε χρήσιμες πληροφορίες για τις εκδρομές & τις περιηγήσεις που μπορείτε να πραγματοποιήσετε στην Αθήνα.

αθηνα αξιοθεατα - Kimon Hotel
athens sights - Kimon Hotel

ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Το Μουσείο Ακρόπολης βρίσκεται στα νοτιοανατολικά της Ακρόπολης, στην ιστορική περιοχή του Μακρυγιάννη. Απέχει 300 μέτρα από την Ακρόπολη και περίπου 2 χιλιόμετρα από την κεντρική Πλατεία Συντάγματος. Η είσοδος του Μουσείου βρίσκεται στην αρχή του πεζόδρομου της Οδού Διονυσίου Αρεοπαγίτου, του κεντρικού άξονα του δικτύου των ενοποιημένων αρχαιολογικών χώρων της πόλης.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Αθήνα και Θεσσαλονίκη: Ευρώπη, Μεσόγειος, Δύση, Βαλκάνια και Ανατολή μαζί. Ανακαλύψτε το χρώμα, τον ρυθμό, την ιστορία, τα αξιοθέατα και τη ζωή των δύο μεγαλύτερων πόλεων της Ελλάδας, αφήστε τις να σας συνεπάρουν με τη γοητεία τους! Μια σύντομη απόδραση δεν «χωράει» τις εικόνες και τα αρώματα αυτής της πρωτεύουσας.

athens sights - Kimon Hotel
athens sights - Kimon Hotel

ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ψάξαμε και βρήκαμε τα καλύτερα μέρη για φαγητό στην Αθήνα, που σου αφήνουν όχι μόνο την υπέροχη γεύση του φαγητού τους στον ουρανίσκο αλλά και μια αίσθηση νοσταλγίας και καλοκαιριού!

ΑΓΟΡΕΣ

Τα ψώνια στις αγορές της Αθήνας είναι μια άκρως συναρπαστική εμπειρία για τους λάτρεις του shopping, μια απολαυστική περιπλάνηση γεμάτη εκπλήξεις. Οι πεζόδρομοι, τα νέα πολυκαταστήματα πολυτελείας που σιγά σιγά κερδίζουν τις καρδιές των Αθηναίων, οι επιμελημένες και πρωτότυπες βιτρίνες, αλλά κυρίως η παραγωγικότητα και το ταλέντο των Ελλήνων σχεδιαστών ρούχων.

athens sights - Kimon Hotel
αθηνα αξιοθεατα - Kimon Hotel

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ο Μαραθώνιος Αθήνας, ο Αυθεντικός Μαραθώνιος, δεν είναι μόνο ένα αθλητικό γεγονός διεθνούς εμβέλειας, ένας δύσκολος αγώνας δρόμου για λίγους, μια σκληρή διαδρομή 42.195 μέτρων. Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, ο Μαραθώνιος Αθήνας, ο Αυθεντικός Μαραθώνιος, είναι η γέφυρα που ενώνει τον θρύλο με την ιστορία και αναδεικνύει τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης και ψυχής.